Tot mijn spijt moet ik u berichten dat ik geen nieuwe cliƫnten meer aanneem. De praktijk zal binnen afzienbare tijd worden gesloten, omdat ik een dienstbetrekking elders heb.

Met vriendelijke groet,

Barend van Giessen, psychotherapeut

aanmelden

Aanmelden

Je kunt je telefonisch of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden. Hou er rekening mee dat ik vanwege mijn werk vaak de telefoon niet kan opnemen, in dat geval kun je natuurlijk een bericht op de voicemail achterlaten. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag, waarbij ik op dinsdag ook in de avonduren werk.

Mijn praktijk is gevestigd aan de Janskerkhof 15, waar ook andere kantoren zijn gevestigd. Naast de voordeur tref je een intercom met vijf namen en daar sta ik ook tussen. Ik kan de deur op afstand voor je openen.

Je kunt altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen tien weken vanaf de intake de behandeling wordt gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).